Sinds een aantal jaren geeft Frank Porcelijn met groot succes workshops experimentele grafiek. Elke workshop heeft een eigen thema of techniek, bijvoorbeeld collageprint, suikerwatertechniek, carborundum, vernis-mou, meerkleurendruk en blinddruk.

“Ooit ben ik zelf begonnen met het maken van grafiek op de traditionele manier. Maar die aanpak was voor mij al snel te beperkt. Ik ben daarom mijn eigen technieken gaan ontwikkelen. Zo werd het maken van etsen een spannende ontdekkingstocht. Die kennis en ervaring wil ik delen met anderen en daarom geef ik sinds jaren les in experimentele grafiek.”


werk van een deelnemer

Over de technieken
Spelenderwijs ontdek je een grote diversiteit aan uitdrukkingsmogelijkheden. En dankzij de individuele hulp en aandacht maak je kennis met je eigen, onontdekte creatieve mogelijkheden.
Je zult blij verrast zijn door wat je zelf hebt gemaakt!

Stuur een mailtje naar frank.porcelijn@hetnet.nl als je een brochure wilt ontvangen met meer informatie.
Workshops op aanvraag
De workshops worden op aanvraag georganiseerd. Wil je samen met wat vrienden een workshop volgen? Of wil je een gezamenlijk kunstwerk maken? Stuur dan een mailtje met de datum en je wensen naar frank.porcelijn@hetnet.nl

Kosten workshop
De prijs van een workshop is afhankelijk van de lengte en het aantal deelnemers. Een workshop van 5 uur met 6 deelnemers kost bijvoorbeeld € 70 per deelnemer, inclusief materiaalkosten.

trek werkkleding aan, of een overall en zorg ook voor beschermende handschoenen

Waar is het
Je kunt een workshop volgen in mijn atelier. Voor adresgegevens en routeinformatie klik hier.
Heb je zelf een geschikte ruimte? Dan kan de workshop ook op die locatie worden georganiseerd.