Verbeelden wat er zich in een landschap kan afspelen is iets anders dan een landschap maken. Het landschap is een decor, maar er moet meer zijn dan dit gevonden gegeven. Het gevoel dat er meer is dan wat je ziet. Introvert, verstild, metafysisch.    

Vanaf 1980 medeoprichter van het destijds vermaarde Perspektief in Rotterdam ( ja, het door ons beoogde fotomuseum is er gekomen). Ik ben al meer dan 25 jaar bestuurder van de stichting Stedelijke Fotografie Utrecht. Jurylid, gastdocent HKU, rijksgecommitteerde Minerva Groningen. Vanaf 2014 als afgevaardigde van de kunstenaarsleden bestuurslid in Kunstliefde.

In recente jaren tentoonstellingen in Kunstliefde Utrecht, Polhus Nijkerk, Gemeentemuseum Den Haag, Malkasten Dusseldorf, Kuub Utrecht.

In september 2016 werd ik winnaar van de Kunstliefde-prijs 2016!

Eind 2016 kwam het boek Poëtische Muren in Utrecht ( Lecturis) uit dat ik samen met de dichter Ingmar Heytze maakte. Ik maakte de beelden van muren met een verhaal, Ingmar leest ze en schrijft het op. Een tentoonstelling in galerie Kuub Utrecht volgde. In 2017 deelname aan tentoonstellingen in Kunstliefde en Natura Mystica in galerie Frank Welkenhuysen Maastricht.