recente jaren:
In Leeuwarden deed ik mee aan de tentoonstelling IN VIVO Extended van Noorderlicht. 

Eind 2016 verscheen mijn eerste openbare boek, ' Poëzie in Utrechtse muren' ( zie bij de beelden), uitgegeven door Lecturis. Het boek is gemaakt met de Utrechtse dichter Ingmar Heytze.
Bij elk beeld van een muur 'met een verhaal' heeft Ingmar Heytze een gedicht geschreven. Het boek ligt bij de boekhandel, vooral in Utrecht, en is ook bij mij thuis verkrijgbaar. Met een solo-expositie in galerie Kuub Utrecht.

In 2016 werd ik winnaar van de Kunstliefde-prijs. In augustus maak ik in Kunstliefde een tentoonstelling 'Realiteiten' met werk van Paul Bogaers, John Sikking en mijzelf. Deze kunstenaars draaien de realiteit zodanig om dat een andere werkelijkheid ontstaat.
In galerie Frank Welkenhuysen Maastricht doe ik mee aan de tentoonstelling Natura Mystica.

2017: mijn grootste tentoonstelling 'Realiteiten' in Kunstliefde. Paul Bogaers en John Sikking zijn onderdeel van de tentoonstelling. In september op de Kunstmarkt in Utrecht, in Kuub ( Weemoed) , in galerie Frank Welkenhuysen.
Deelname aan 'Weemoed' in galerie Kuub en Kunsthal 45 in Den Helder.

Deelname aan Fotofestival Naarden 2019 in de Grote Kerk. Mei en juni.

In 2020 nam ik deel aan Utrechtdownunder, een groot project met 70 kunstenaars in de oude bibliotheek in Utrecht. 

Utrechtse Kunstenaars, het boek met 68 portretten van Utrechtse kunstenaars is er. Te koop in het Centraal Museum, boekhandels, maar ook bij mij thuis. Een prachtig boek, zijn € 40 meer dan waard.